Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Avrupa Devi, Semih İçin Beşiktaş’ın Kapısında !

Süper Lig devi Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa’nın dev kulüplerinin radarında. 20 milyon Euro’nun altında teklifleri değerlendirmeyecek olan siyah-beyazlı kulüp, Semih transferinde aceleci davranmıyor.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Geride bıraktığımız hafta Süper Kupa’da ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, gözünü lige çevirmişken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Kara Kartal’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un için Avrupa devlerinin ciddi bir transfer yarışları dikkat çekmeye devam ediyor.

SEMİH’E TEKLİF YAĞIYOR

Bu kez ise Hollanda’nın büyük kulüplerinden Ajax’ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi’ne sunulması beklendiği öğrenildi.

SON TALİP AJAX

Şimdi ise Hollanda’nın büyük takımlarından Ajax’ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi’ne sunulmasının beklendiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ’IN HEDEFİ 20 MİLYON EURO

Ancak Beşiktaş’ın Semih için gelen tekliflerin 20 milyon euro altında olacak teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtildi. Bu anlamda siyah-beyazlılar, genç futbolcunun satışı konusunda pek aceleci davranmayacak.

1 SENE DAHA BEKLENEBİLİR

Beşiktaş, Semih için istenen rakamlar gelmemesi durumunda bir sene daha bekleyecek. Semih’in de bu anlamda kulübün kararını bekleyeceği bildirildi.