Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Flaş Galatasaray Açıklaması !

Trendyol süper Lig’in ertelenen

Trendyol süper Lig’in ertelenen 16. hafatasında Sivasspor zor rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Bu zorlu mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı. Mücadelenin ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun Galatasaray ile oynadıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun Konuşmasında; ” Takımsal anlamda bazı sorunlarımız vardı. ayrılmak isteyenler oldu. Maçtan önce ben hayatımda bu kadar çok kaosu bir arada yaşamadım. Bunları açıklarız. Rakibi analiz ettik. Onu düşünerek, hiç oynamadıkları bir sistemi çocuklara anlattım ve onlar da çok iyi yerine getirdi. 1-2 pozisyon verdik, biz de pozisyona girdik. Maçtan 3 puanla ayrılabilecek pozisyonlar bulduk. Eksiklerimiz çoktu, bizim için önemli eksiklerdi. Buna rağmen puanı almak önemli. Sadece seyircilerimizden şunu istiyorum, kombinelerinizi alın. Sivasspor’a hep birlikte sahip çıkacağız. Ondan sonra da başarıdan başarıya inşallah birlikte koşacağız.” dedi.

Sizlerine devam eden Uygun: ” 3 gün sonra maç var, bugün sabah gitmek isteyenler oldu. Sözleşmesini feshettiler. 3 gün sonra maça çıkacağız. ara dönem yok.. ummadığımız ve istemediğimiz durumlar yaşadık. Bunu bir an önce çözüme kavuşturacağız. Birlikte güzel bir planlama yapacağız.” sözlerini sarf etti.