Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

45 İlde Büyük “NARKOGÜÇ-43” Operasyonu! 1 Ton 661 Kg Uyuşturucu Madde Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 45 ilde “NARKOGÜÇ-43” operasyonları gerçekleştiğini, operasyonlarda 1 ton 661 kg uyuşturucu madde, 417 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 305 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 45 ilde eş zamanlı olarak uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına “NARKOGÜÇ-43” operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

“BİZDEN KAÇAMAYACAKLAR”

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek diyen Yerlikaya! “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve Van İl Jandarma Komutanları tarafından düzenlene operasyonlara 423 ekip, 1435 personel 1 hava aracı ve 23 narkotik köpek katıldı.

43 İLDE “NARKOGÜÇ-43” OPERASYONU DÜZENLENDİ

Ankara, İzmir, Adana, Sakarya, Hatay, Gaziantep, Tokat, Osmaniye, Konya, Bitlis, Antalya, Bursa, Muğla, Malatya, Balıkesir, Kocaeli, Ordu, Van, Şanlıurfa, Tekirdağ, Denizli, Samsun, Kars, Kırklareli, Elazığ, Kayseri, Aydın, Kırıkkale, Trabzon, Diyarbakır, Mersin, Diyarbakır, Düzce, Kahramanmaraş, Mardin, İstanbul, Karaman, Çorum, Bilecik, Erzurum, Kırşehir, Isparta, Bolu, Kilis, Yozgat ve Sivas olmak üzere toplam 45 ilde “NARKOGÜÇ-43” operasyonu düzenlendi.

OPERASYONLARDA

  • 1 ton 661 kg uyuşturucu madde
  • 417.000 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
  • 305 zehir taciri yakalandı.

Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum” dedi.