Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarium24 – Sivasspor – Galatasaray Maçını Canlı İzleme !

Trendyol Süper Lig’de ertelenen

Trendyol Süper Lig’de ertelenen 16. hafta karşılaşmasında Sivasspor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını kapatamak isteyen Okan Buruk ve öğrencileri bu zorlu deplasman mücadelesinde 3 puanı kapmak istiyor. Peki Sivasspor – Galatasaray maçı ne zaman? Sivasspor – Galatasaray maçı saat kaçta_ Sivasspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Sivasspor – Galatasaray maçını hangi kanaldan izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. hafta mücadelesinde sarı-kırmızı ekip zorlu Sivasspor deplasmanına konuk olur. Bu maçı kazanmak isteyen ve Fenerbahçe ile puan farkını kapatmak isteyen Okan Buruk ve öğrencileri 3 puanla İstanbul’a dönmek istiyor. Peki Sivasspor – Galatasaray maçı ne zaman? Sivasspor – Galatasaray maçı saat kaçta_ Sivasspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? Sivasspor – Galatasaray maçını hangi kanaldan izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar..

TAKIMLARIN SON DURUMU

Galatasaray

Trendyol süper Lig’in geride kalan bölümünde 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray ekibi Lig’de 47 puan topladı. Ezeli rakibi Fenerbahçe Konyaspor karşısında üstün galibiyetle puanını 50’ye çıkarttı ve sarı-kırmızılı ekip’de bu zorlu maçı kazanıp ezeli rakibini yakalamak istiyor.

Sivasspor

Sivasspor ise Trendyol Süper Lig’de bu sezon 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak Süper Lig’de 24 puan topladı.

SİVASSPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Sivasspor

  • Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye,Caner, Uğur, Charisis, Hakan, Murat , Saiz, Barrow, Koita

Galatasaray

  • Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Halil

SİVASSPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. haftasında Sivasspor – Galatasaray karşı karşı gelecek. Bu maç bugün 17.00‘da beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR – GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!!!

SİVASSPOR – GALATASARAY maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.