Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenomen Gizem Bağdaçiçek İçin İstenen Ceza Belli oldu !

Sosyal medya fenomeni, Onlyfans

Sosyal medya fenomeni, Onlyfans adlı sosyal medya platformuna yüklediği içerikler ile gündeme gelen Gizem Bağdaçiçek hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Onlyfans adlı sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya hesabında paylaştığı bir görüntüsüyle ilgili yapılan şikayetler sonucunda 7 Aralık’ta gözaltına alınmıştı ancak savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, İslam dini hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı ile şikayet edildi ve şikayetin ardından yapılan soruşturma tamamlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, şikayet edilen sosyal medya hesabının fenomen Gizem Bağdaçiçek’e olduğu belirlendi.

Şüpheli olan Gizem Bağdaçiçek’in ifadesinin alınması için talimat yazıldığı ancak kendisine ulaşılmayınca yakalama kararının çıkarıldığı ifade edildi.

GİZEM BAĞDAÇİÇEK İFADESİNDE ŞÖYLE KONUŞTU

Yakalandıktan sonra Anadolu Adliyesine getirilen Gizem Bağdaçiçek ifadesinde şu şekilde konuştu;

” Bana göstermiş olduğunuz sosyal medya hesabı bana aittir. Sözkonusu paylaşımları ben yaptım. Ancak kötü amacım yoktu. Paylaşmış olduğum bazı sözler bazı söz yazarlarının yazılarıdır.

Benim İslam dinini aşağılamak gibi bir niyetim yoktur.Sosyal medyada mizah amaçlı paylaşımlar yaptım.

Bu paylaşımlardan dolayı pişmanım. Yine dosyada göstermemiş olduğunuz ikinci sosyal medya hesabı bana ait değil. Benim fotoğrafım kullanılarak adıma açılmış bir hesap.

İddianamede sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek’in, ‘ Zincirleme şeklinde halkın bir kesminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan 7 ay 15 günden 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezanlandırılması istendi.