Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğur Meleke’den Flaş Fernando Santos Sözleri !

Hürriyet Spor Yazarı olan

Hürriyet Spor Yazarı olan Uğur Meleke, Çaykur Rizespor – Beşiktaş mücadelesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Hürriyet Spor Yazarlarından olan Uğur Meleke, Çaykur Rizespor – Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

UĞUR MELEKE’NİN DEĞERLENDİRMESİ

” Beşiktaş’ın Hatay’la Kasımpaşa maçları arasındaki fark, sorma adaletinin unutulmasıydı. Alanya önünde ikinci devrede çok iyi oynayan Demir Ege sonra neden unutuldu? Ghezzal, Kasımpaşa maçında nasıl yarım saat süre alabildi? Hatay’da 8 numara rolünü iyi oynayan Amir, Kasımpaşa maçında neden 6 numara döndü? Dün Beşiktaş performans odaklı bir 11’le başlayınca, Demir Ege’yle, Rashica- Semih’le hak edilmiş bir galibiyetle döndü Rize’den. Daha önce Semih’te star ışığı olduğunu dile getirmiştim. Her hafta üzerine kokuyor. Hücum bölgesinde fazla alternatifimiz olmayan bir dönemdeki bu çıkışı umarım onu EURO 2024’e kadar taşır.

FERNANDO SANTOS BİT TURNUVA HOCASI

Peki bu koşullarda Beşiktaş’ın Fernando Santos tercihi doğru mu? Santos bir turnuva hocası. Yunanistan’la 49 maçın 29’unu 0-0, 1-0 ve 1-1’lik sonuçlarla bitiriyor. Yunanistan için makul bir model tabii bu. Portekiz’de yüksek egolu takımını disipline etmek için Santos’a başvuruyor. Onlarla da ilk yaptığı iş pramatik bir anlayış tesis etmek. Yıldızlarla dolu Portekiz’le de ilk 15 müsabakasının 9’u 1-0 bitiyor.

EURO 2016’yı kazandılar ama 2018, 2020 ve 2022’de Bruno Fernandesler, Ronaldolar, Leaolar, Bernandolar, Cancelolar’la dolu kadrolarla oynayan oyun hep emniyetli. Portekiz’in başındaki son 4-5 yılında tutucu oyunuyla, ( William gibi) bazı aynı futbolcularlada ısrarıyla, Cancelo gibilerden iyi faydalanmamasıyla eleştiriliyor.