Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Genç Oyuncusu Semih Kılıçsoy İdolü’nü Açıkladı !

Trendyol Süper Lig’in ertelenen

Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Ve bu mücadeleyi konuk takım Beşiktaş 4-0’lık skorla kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Beşiktaş’ın gemç yıldızı Semih Kılıçsoy açıklamalarda bulundu.

Süper Lig2in ertelenen 16. haftasında Beşiktaş zorlu Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldu. Siye- beyazlı ekib Rizespor’a gösterdiği performansı ile gözleri kamaştırdı. Bu mücadelenin ardından Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy idolünü açıkladı.

Rize’de Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım Beşiktaş, 4. dakikada Milot Rashica, 45 ve 47. dakikalarda Semih Kılıçsoy ve 79. dakikada ise Cenk Tosun’un golleriyle 4-0 kazanmayı başardı. Geceye damgasını vuran Beşiktaş’ın yıldızı Semih Kılıçsoy mücadeleden sonra kısa açıklamalarda bulundu.

SEMİH KILIÇSOY’UN AÇIKLAMALARI

” Buraya kazanmaya gelmiştik, ihtiyacımız vardı. Çok şükür kazandık, ben de takımıma goller ve asistle katkıda bulundum. Çok mutluyum.” dedi.

” Oynadıkça form tutuyorum. Gol atıyorum, asist yapıyorum inşallah daha iyi olacağım. Daha iyi olmak zorundayım.” ifadelerini kullandı.

”İdolün kim? ” sorusuna genç oyuncu Semih Kılıçsoy;” Agüero” ifadelerini kullandı.