Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’nın Bodrum İlçesinde Sahilde Başı Olmayan Erkek Cesedi Bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde başı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde başı olmayan bir erkek cesedi sahile vurdu. Ceset sahilde gezen bir vatandaş tarafından bulundu. Cesedin Yunan adalarına geçmeye çalışan kaçak göçmene ait olduğu üzerinde duruluyor. Detaylar DNA testinin ardından belli olacak.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahilde gezen bir vatandaş tarafından başı olmayan bir erkek cesedi bulundu. Denizden sahile vurduğu belirlenen cesedin Yunan adalarına geçmeye çalışan kaçak göçmene ait olduğu üzerinde duruluyor. Detaylar otopsi ve DNA testinin ardından belli olacak.

BAŞI OLMAYAN ERKEK CESEDİ BULUNDU

Olan dün saat 17:00 sularında İslamhaneleri Mahallesi Bağlama mevkisinde Bankevleri Sitesi önün meydana geldi. Sahilde gezen vatandaşlar yerde cansız bir insan bedeninin olduğunu gördü ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde cesedin başının olmadığı belirlendi.

Cesedin yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan bir kaçak göçmene ait olduğu üzerinde durulurken, ceset otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.