Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Başakşehir’de Korkunç Kaza! 4 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Başakşehir’de şoförün direksiyon

İstanbul Başakşehir’de şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüjü aşarak önce karşı şeritten gelen bir otomobile ardından bariyere çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

https://www.dailymotion.com/video/x8r89kp

İstanbul Başakşehir’de gerçekleşen kazada otomobil şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjden geçip karşı şeritten gelen otomobile ardından da bariyere çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

REFÜJÜ AŞARAK KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kaza İstanbul Başakşehir’in Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Arnavutköy istikametine doğru ilerleyen otomobilin şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı şeritten gelen 34 HZR 561 plakalı araca çarpan otomobil daha sonra bariyere çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilde sıkışan şahısları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE 2 KİŞİ DE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri araçta bulunan Enes Durukan ve Mehmet Bülbül’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Bülbül ve Sudenaz Bülbül ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.