Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da Prefabrik Evde Çıkan Yangında 2 Çocuk Hayatını Kaybetti!

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir prefabrik evde çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangının elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilirken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir prefabrik evde çıkan yangında İsacan (4) ve Doğa (1) isimli çocuklar hayatını kaybetti. Yangının elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilirken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

KUCAĞINDAKİ ÇOCUĞUNU ALARAK DIŞARI ÇIKMAYI BAŞARDI AMA…

Hatay’ın Samandağ ilçesinin Sutaşı Mahallesi’nde Zeynep Hüzmeli isimli kadın evinin bahçesine yaptığı prefabrik evde 3 çocuğu ile birlikte kalırken evde yangın çıktı. Hüzmeli, evden kucağındaki 1 yaşındaki kızı duru ile çıkmayı başardı ve 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İKİZ KARDEŞ KURTARILAMADI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ancak içeride kalan İsacan (4) ve Doğa’nın (1) hayatını kaybettiğini belirledi. Çocukların cenazesi Hatay adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Doğa ve Duru’nun ikiz oldukları öğrenildi.

Elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili inceleme sürüyor.