Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler’in Arandina Maçının Ardından Yaptığı Açıklama!

Real Madrid’de bir türlü

Real Madrid’de bir türlü forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Güler, dün oynana Real Madrid-Arandina maçına ilk 11’de başladı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Güler, “Bu efsane formayı giydiğim ve ilk maçımı kazandığım için çok mutluyum. Nice güzel günlerin ilki” ifadelerini kullandı.

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid’e transfer olduğu süre zarfı içerisinde ilk kez eflatun-beyazlı formayı giydi. İspanyol Kral Kupası son 32 turunda forma giyme şansı bulan Güler maç sonu yaptığı açıklamada, “Bu efsane formayı giydiğim ve ilk maçımı kazandığımız için çok mutluyum. Nice güzel günlerin ilki” ifadelerini kullandı.

“NİCE GÜZEL GÜNLERİN İLKİ”

Real Madrid’e bu sene transfer olan ve şuana kadar takımda hiç forma şansı bulamayan 18 yaşındaki milli futbolcumuz Arda Güler, İspanyol Kral Kupası son 32 turunda oynadıkları Arandina maçında forma giyme şansı buldu ve maça ilk 11’de başladı. Güler maç sonu yaptığı açıklamada, “Bu efsane formayı giydiğim ve ilk maçımı kazandığımız için çok mutluyum. Nice güzel günlerin ilki” ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER’İN ARANDİNA MAÇINDAKİ İSTATİSTİĞİ

59 dakika sahada kalan Arda Güler’in istatistiği;

  • Topla buluşma: 53
  • İsabetli pas: 32
  • Pas isabeti: %89
  • Kilit pas: 2
  • Toplam şut: 3
  • İkili mücadele 3/7