Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli Lider ve siyaset Okulu’nun 19. Sertifika Döneminde Konuşuyor !

Milliyetçi Haraket Partisi Genel

Milliyetçi Haraket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün katıldığı  ‘ Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika” töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli’nin Öne Çıkan Açıklamaları

” Öğretmenin yaşı yoktur. Yine bu düşünce doruğunun zihin arı; kitap çiçek-dış dünya kovan ifadesini aynı şekilde yorumlamamız lazım. Öğrenmeye kapalı olmak cehalete kucak açmak demektir. Bugünkü insanlık çağında en vahim tehdit cehaletin yaygınlaşan cesaretidir.

Bugün sivrilen en büyük tehdir cehalettir. Milli ve manevi değerlerimizin tehdit edilmesini tahrik edenler.

Anıtkabir’de ” Kahrolsun Cumhuriyet, şeriat gelecek” diyerek bağıran bir sapığın provakasyonu ile Galata Köprüsün’de düzenlenen yürüyüşte Kelime-i Tevhid taşıdığını iddia ettiği masum insanımıza saldıran meczubun eylemi zaman itibariyle  tesadüf değildir. Adeta 6 Nisan 1909’da vurulan Hasan Fehmi’nin veya Eminöü’nde kurşunlanan Ahmet Samim vakalarının tekrarı yaşatılmak istenmiştir. Kendini bilmezler grubu, halifet bayrağı diye bir şey varmıdır.? ” iafadelerini kullandı.

TFF Süreci Yönetememiştir

Finalin neden Riyad’da seçildiği kadar imzalanan prtokole neden uyulmadığı kafamızı kurcalamaktadır. En başta TFF Başkanı olmak üzere krize neden olan kim varsa kuru bir özürle hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.

TFF süreci yönetememiş, spor kulüpleri soğuk kanlı olmamıltır. Atatürk demek Türkiye demektir, Cumhuriyet demektir, biz demektir, yaşatılacaktır.

Bahçeli Sosyal Medyayı Hedef Aldı

Sosyal medya, taşınması yük bir zehirdir. Ya düzenlemeli ya da bu melalet ve mikrop yuvasını hepten işlevsiz hale getirmeliyiz. Geldiğimiz aşamada sosyal medya düşman yatığına  dönüşmüştür. Eğer tedbir alınmazsa toplumsal barış zedelenecektir.

Türkiye’de diktatörlük olsaydı, Can Atalay davasıyla ilgili devlete meydan okuyanlar, bölücüleri destekleyen, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek için vızır vızır ortalıkta gezenler nasıl tutuklanacaklardı? diktatörlük olsaydı, cezaevindeki bir terörist Türk Devleti’ne nasıl ‘ işgalci’diyecekti.” ifadelerini kullandı.