Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports HD – Arandina – Real Madrid Maçını Canlı İzleme!

Bu sezon başında Fenerbahçe’den

Bu sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç oyuncu Arda Güler, yeni takımı Real Madrid’e henüz forma giymedi. Geçtiğimiz gün Mallorca müsabakasında kadroda yer alan Arda Güler yedek kulübesinden izledi mücadeleyi. Ancak Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti: Mallorca mücadelesinde oynamayan oyuncuların Cumartesi Kral Kupası son 32 turunda oynayacaklarını belirtti. Bu listede Arda Güler’de var.  Peki Arandina – Real Madrid maçı ne zaman? Arandina – Real Madrid maçı saat kaçta? Arandina – Real Madrid maçını nereden canlı izleyebirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar…

Bu sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç oyuncu Arda Güler yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonucu henüz yeni takımında resmi maçta forma giyme şansı bulamadı. Geçtiğimiz gün Mallorca müsabakasında Arda Güler’i oyuna almayan Carlo Ancelotti, yarın oynanacak İspanya Kral Kupası son 32 turunda oynanacak Arandina – Real Madrid maçında ilk resmi maçını oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.Peki Arandina – Real Madrid maçı ne zaman? Arandina – Real Madrid maçı saat kaçta? Arandina – Real Madrid maçını nereden izleyebilirim? İşte detaylar..

Arandına – Real Madrid maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak İspanya Kral Kupası 32. tur mücadelesinde Arandına – Real Madrid’i konuk edecek. Mücadele TSİ 23.30’da başlayacak. Bu mücadele Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

ARANDİNA – REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ !!!

İlk 11’de Başlayabilir

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti yaptığı basın açıklamasında Arda Güler’i bu akşamki oynanacak mücadelede ilk 11’de başlata bileceğini açıkladı.

Arandina – Real Madrid maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.