Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalet Bakanı Tunç’dan Torpil İddialarına Yanıt!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili bir konferans sırasında ortaya atılan “torpil” görüntüsü üzerine açıklama yaptı. Tunç yaptığı açıklamada, “Torpil iddialarını reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakat” dedi.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’la ilgili ortaya atılan “torpil” iddialarına yanıt veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Torpil iddialarını reddediyoruz. Tek kriterimiz liyakattir.” dedi.

ADALET BAKANI TUNÇ “İDDİALARI REDDEDİYORUZ” DEDİ

Geçtiğimiz gün Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay binasında düzenlenen Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni’de bir konferans esnasında Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın cep telefonu üzerinden “torpil” iddiası ortaya atılmıştı.

Cumhuriyetin 100. yılında Türk Medeni Kanunu Çalıştayı’na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç basın mensuplarının söz konusu “torpil” iddialarıyla ilgili sorduğu soruya cevap olarak “Bizim tek kriterimiz liyakat. Talepler gelir. İktidardan da gelir muhalefetten de gelir. Bize herkes ulaşabilir, herkes mail atabilir, herkes cep telefonuyla arayabilir. Bu talepleri değerlendirecek olan ilgili komisyonlardır. Torpil vesaire iddialarını reddediyoruz.” dedi.

ADALET BAKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ÇELEBİ’NİN AÇIKLAMASI

“İzmir’den şehit babası R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirinize!” ideyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş.

Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapmayan Fox TV öyle buyurmuş.

Yazılı sınavı 89 ola kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur!

Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor!

İsteyen gazetecilere gösterebilirim!!!”