Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın’dan Beşiktaş Açıklaması !

Geçtiğimiz gün Nuri Şahin

Geçtiğimiz gün Nuri Şahin ile yollarını Antalyaspor sürpiriz bir hamle yaparak Sergen Yalçın’ı teknik direktörlüğe getirdiklerini açıkladılar. Bugün Antalyaspor Sergen Yalçın için imza töreni düzenliyor ve Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu..

Antalyaspor Sergen Yalçın için imza töreni düzenliyor ve sergen Yalçın’dan ilk açıklamalar geldi.

Sergen Yalçın’ın Açıklamaları

” Ekip olarak buraya gelmekten çok mutluyuz. Uzun zamandan beri 1.5-2 senedir çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya’ymış. ekip, olarak başkan aradığında çok heyecanlandık. Kadro, ekip ve hedefler olarak birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek çok doğru bir tercih yaptık. İnşallah çok iyi yerlere geliriz.

Transfer için henüz erken. Daha takımla idmana dahi çıkmadık. Buksa çok iyi oynuyor. Çok daha iyi yerlere gelebiliriz. ” dedi.

Sergen Yalçın’a sorulan sorulardan birisi ise ” Kontratında Beşiktaş’a Özel Madde Var mı ? ” sorusuna Sergen Yalçın” Beşiktaş’tan teklif gelirse serbest kalır maddesi yok. Antalyaspor’a severek inanarak geldik. Mayıs ayına kadar kontrat yaptık ama sonrası açık” ifadelerini kullandı.