Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rodri, İstanbul’da Oynan Final Maçındaki Golünü Yorumladı!!

Premier Lig ekiplerinden Manchester

Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de forma giyen Rodi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İnter ile final oynadıkları ve attığı gol ile kazandıkları kupa hakkında değerlendirmed bulundu.

Manchester City’nin göz bebeği Rodri, İngiliz basınında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İstanbul’da oynan final maçında attığı gol hakkında açıklamalarda bulundu.

” Şampiyonlar Ligi final maçında attığınız gol hayatınızı değiştirdi mi?” sorusuna Rodri ” Şüphesiz hayatımı değiştirdi. Bunun gibi anlar sizi seçilmişlerin bulunduğu yere götürür. Bir anda tarihin bir parçası oluyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Rodri;” Benim işim orta sahadaki pozisyonumdan dolayı takımın kazanmasını sağlamak. Manchester City gibi bir kulübün tarihine ve İlk Şampiyon Lİgi şampiyonlığunu kazandıran anlar özel anlardır. Zidane’ın Glasgow’daki golü ya da Iniesta’nın Johannesburg’daki golü. Bazı oyuncuların kariyerlerini değiştiren yerler vardır. O an sıra bendeydi ve kendimi mutlu hissediyorum.” sözlerini sarf etti.