Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selahattin Demirtaş’ın Babası Tahir Demirtaş Hayatını Kaybetti

Edirne Cezaevinde tutuklu olan

Edirne Cezaevinde tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti.

2022 yılında kalp krizi geçiren ve bir süredir hastanede tedavi gören Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti.

2022 YILINDA KALK KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Edirne Cezaevinde tutuklu olarak bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 2022 yılında babası Tahir Demirtaş kalp krizi geçirdiği sebebi ile özel izinle yoğun güvenlik önlemleri altında özel jetle Diyarbakır’a getirilerek babasını ziyaret etmiş, sonrasında yeniden Edirne Cezaevine götürülmüştü.

Uzun zamandır hastanede tedavi gören Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti.

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJLARI

Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş’ın hayatını kaybetmesinin ardında siyasiler taziye mesajları yayımladı. Bazı siyasilerin taziye mesajları şu şekilde;

KEMAL KILIÇTAROĞLU

“Sayın Selahattin Demirtaş’ın vefat eden babası Tahir Demirtaş’a Allah’tan rahmet diliyor, Demirtaş ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

AĞRI MİLLETVEKİLİ SIRRI SAKIK

“Sevgili Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir amca vefat etti. Oğluna hasret gitti. Oğluna yapılan hukuksuzluğa kahırlanarak gitti. Mekanı cennet olsun”

DEM PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ MERAL DANIŞ BEŞTAŞ

“Sevgili Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir amcada oğluna hasret bir şekilde aramızdan ayrıldı. Zulüm böyle zamanlarda çok daha fazla acıtıyor. Ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

PELVİN BULDAN

“Sevgili Selahattin Demirtaş’ın kıymetli babası Tahir amcanın vefatından dolayı çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun..”