Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilan Polat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine Götürüldü

Kara para aklama suçlamasıyla

Kara para aklama suçlamasıyla ülke gündemine düşen Dilan Polat, tutuklanarak cezaevine götürülmüştü. Avukatları Dilan Polat için psikolojisinin iyi olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Dilan Polat, Bakırköy’de bulunan ruh sağlığı ve sinir hastalıkları hastanesine götürüldü. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından tekrar cezaevine getirildi.

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım’da eşi Engin Polat ve 14 şüpheli ile birlikte tutuklanan Dilan Polat’ın Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi. Polat, yapılan tetkiklerin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

ANTİDEPRASAN İLACI BİTTİĞİ İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

5 Kasım’da tutuklanarak ceza evine gönderilen Dilan Polat’ın 2019 yılından beri antideprasan ilaç kullandığı ve ilaçlarının bittiği için 29 Aralık Cuma günü Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Polat, hastanede yapılan tetkiklerin ardından yeniden Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.