Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu’ndan Süper Kupa Yorumu

AK Parti İstanbul Milletvekili

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalar büyük tepki çekti. Cevizoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada, “Diplomatik skandala niye dönüştürüyorsunuz? Seçime giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden neden kutuplaştırmak istiyorsunuz? Atatürk tişörtünü Türkiye’de giysene arkadaş. Suudi Arabistan’da, Belçika’da, Avrupa’da, kutuplarda Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı? Türkiye’de giysene Atatürk tişörtünü.” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanmamasını eleştirerek “100. yılında Süper Kupa finalini niye Samsun’da, İzmir’de, Ankara’da, İstanbul’da oynamıyorsun? Parası 100 milyon dolar, 60 milyon ya da 100 milyon TL her neyse… Niye orada oynuyorsun bunu, kim karar verdi? 100. yıl Türkiye’nin 100. yılı değil mi, Cumhuriyet’i Suudi Arabistan’da mı kurduk biz? Niye Türkiye’de 100. yıl maçını oynamıyorsun? Bu nasıl bir rezalettir” dedi.

AK PARTİ İSTANBUL MİLLET VEKİLİ HULKİ CEVİZOĞLU’NUN TARTIŞMALARA NEDEN OLAN SÖZLERİ

“Diplomatik skandala niye dönüştürüyorsunuz? Seçime giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden neden kutuplaştırmak istiyorsunuz? Atatürk tişörtünü Türkiye’de giysene arkadaş. Suudi Arabistan’da, Belçika’da, Avrupa’da, kutuplarda Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı? Türkiye’de giysene Atatürk tişörtünü.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE BAŞKANLARINI DİPLOMATİK KRİZ ÇIKARMAKLA SUÇLADI

Diplomatik skandala niye dönüştürüyorsunuz? Seçime giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden neden kutuplaştırmak istiyorsunuz? Atatürk tişörtünü Türkiye’de giysene arkadaş. Suudi Arabistan’da, Belçika’da, Avrupa’da, kutuplarda Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı? Türkiye’de giysene Atatürk tişörtünü.

Diplomatik ilişkilerimizi maç yüzünden, niye bu hale getiriyorsunuz, kim getiriyor? Kulüplerin iki başkanı mı hesap vermeli, federasyon mu hesap vermeli, kim ise hesap vermeli. İki tane büyük kulübün başkanı bu kadar büyük camiaya sahip insan yönetemiyor mu, istifa etsinler gitsinler. Sizin futbolunuz siyasi krize neden yol açıyor?” ifadelerini kullandı