Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Meydana Gelen Zincirleme Kazanın Detayları Ortaya Çıktı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazanın detayları ortaya çıktı. İddialara göre sol şeritte ilerleyen bir kamyonetin yavaşlaması sonrasında arkadan gelen otobüsün kamyonete arkadan çarptığı, Kaza sonrasında otobüste bulunan yolcuların bazılarının yola indiği öğrenildi. Sonrasında sis nedeniyle görüş mesafesi düştüğü için aynı şeritte ilerleyen 2 yolcu otobüsü, 2 tırın ve 5 aracın da kazaya karıştığı ifade edildi. Kazada ölenlerin arsında, kamyonete arkadan çarpan otobüsten inen yolcuların da bulunduğu belirtildi.

Kuzey Marmara Otoyolunun Sakarya mevkisinde 10 kişinin öldüğü 8’i ağır 59 kişinin yaralandığı zincirleme kaza ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

KAMYONETİN YAVAŞLAMASI SONRASINDA OTOBÜS ARKADAN ÇARPTI

Kuzey Marmara Otoyolunun Sakarya mevkisinde İstanbul istikametine doğru ilerleyen kamyonet, frene basarak yavaşladı. Yoğun sis nedeniyle kamyonetin yavaşladığını fark edemeyen otobüs şoförü kamyonete arkadan çarptı. Yaşanan kaza sonrasında otobüste bulunanlardan bazıları otobüsten aşağı indi. Sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda, arkadan gelen, aralarında 2 yolcu otobüsün ve 2 TIR’ın da olduğu araç daha kazaya karıştı. Kazada ölenleri arasında, otobüsten yola inen yolcularında da bulunduğu belirtildi.

6 LOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Kazaya karışan 7 araçtan 6’sını şoförü gözaltına alındığı, sürücülerin emniyetteki sorgusu devam ettiği bildirildi.