Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den CHP Genel Başkanına Sert Sözler

MHP Genel Başkan Yardımcısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ” Sen, nefesi aylarca ayağı mekaptan çıkmamış PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç koku yayan pis bir politikacısın” ifadeleriyle karşılık verdi.

Semih Yalçın’ın Açıklamaları

” Ey CHP’nin eş genel başkanı; İş birlikçisi – vesayetçi yüzüne taktığın demokrat makinesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından indirilip kirli çorapların ortaya serilince, kürsüye çıkıp olanca hiddet, şiddet ve huşunetle saldırıya geçin. Ama nafile! retirik içeren ihtiraslı ve gazlı cümleler, seni kurtarmaz. Laf cambazlığı, eleştirileri hareketle karşılamak, seni temize çıkarmaz.Sen; partinin kongresinde Demirtaş haini başta olmak üzere teröristlere selam yollamadın mı, yollamadın mı? Mazbatalı, kravatlı teröristlerle iş tuttun mu, tutmadınmı? 31 MART 2024 Yerel Seçimlerde Dem’in oylarıyla demlenmeye muhtaç olduğun için önlerinde halı oldun mu olmadın mı? Cumhuriyet’i kuran CHP’nin şeref ve haysiyetini bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısına çiğnettin mi, çiğnetmedin mi?

Yerel seçimlerde oy avlamak uğruna milletin kutsallarını çiğnemeyi göze alabilen bir tufeylisin. CHP’yi milletin gözünden de, haysiyetten de düşürmekle kalmayan, batakçı siyasetin cehennem kuyusuna yuvarlayan bir müptezelsin. Seni ve partini o ateş kuyusundan küresel zebaniler ve sömürge cinleri bile çıkaramaz. Sende düşüklüğün, vurdumduymazlığın, yüzsüzlüğün, çıkarcılığın ölçüsü seviye bile değil; çukur derekesinde.. Sen, kelimenin tam manasıyla çukur bir insansın. Sen, nefesi aylarca ayağı mekaptan çıkmamış PKK’lı teröristin çorabı gibi koku yayan pis bir politikacısın!

Terörist kırk kalıp sabunla yıkayıp aklamak için lafı sabun gibi köpürten, siyasi rakiplerine vıcık vıcık bulaşmaktan zevl alan, kaygan dilli demagogsun. Oylarını almak için DEM’ci hainlerin eteğine sarılmaktan başka politika üretmeyen kifayetsiz bir muhterissin! Yüz yıllık CHP’yi hainler sürüsüne ağız eğmeye mecbur bırakan bir zavallısın. Özgür Efendi! ” açıklamalarında bulundu.