Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Terim’in İlk Açıklaması!

Tecrübeli teknik direktör Fatih

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim başarılarla dolu kariyerine bir sayfa daha açtı. Son olarak kariyerinde Galatasaray’da görev yapan Fatih Terim 2022 Ocak ayında görevine son vermişti ve o zamandan buyana hiçbir kulübte bulunmadı. Yunan ekibi Panathinaikos’un başına geçen tecrübeli teknik adam ilk açıklamasında bulundu.

Fatih Terim’in Açıklamaları

” Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı lig de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimizin hem kaliteli hem de güçlü, olanlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa’da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Başkanla bu konuda görüşme yaptık.

Elbette Yunan Lig’ni takip ediyorum. Panathinaikos, Olympiakos ve AEK’yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum.

Zaten gelir gelmez Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’dan bir telefon aldım ve yapılan bu hamleden dolayı beni tebrik etti. Türkiye Milli Takımı’na hizmet ettim. Biz aynı denizi paylaşan iki ülkeyiz ve burada olmaktan mutluyum. Eşim de gelecek ve yeni hayatımıza başlayacağız.” açıklamasında bulundu.