Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Terim Panathinaikos’tan Ne Kadar Maaş alacak?

Yunanistan ekibi Panathinaikos’un başına gelen Fatih Terim’in ne kadar maaş alacağı belli oldu.

Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başına

En son teknik direktörlük görevini Galatasaray’da yapan ve Ocak 2022’de Galatasaray’daki görevinden ayrılan ve ozamandan boşta durun tecrübeli isim Fatih Terim Panathinaikos’un yeni teknik adamı oldu. Fatih Terim Yunanistan’a gitti ve yeni takımında 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Fatih Terim2in Yunanistan ekibinin başında ne kadar kazanacağı merak konusu olmuşken, Yunanistan basını Fatih Terim’in ne kadar kazanacağını açıkladı.

Dün bomba gibi gündeme düşen haberlerden birtanesi ise Fatih Terim’in Yunan ekibi Panathinaikos’a gideceğiydi. Yunun ekibi takımın başındaki Javanovic’in kontratı’nı feshettikten sonra Fatih Terim’in gelmesiyle yaptıkları açıklamada ” Hoş Geldin İmparator Fatih Terim” ifadeleriyle yaptı.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ise ilk açıklamasında;” Geldiler anlaştık. Yarın ( Bugün ) sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra’da idmana çıkıyorum.” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim Ne Kadar Maaş Alacak?

Yunanistan basınında çıkan haberlere göre tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in, yeni takımı Panathinaikos’ta 900 bin euro civarında maaş alacağı belirtildi.