Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel Hatayspor’dan Ayrılıyormu?

Hatayspor – Beşiktaş mücadelesini değerlendiren Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarında ayrılık sinyali verdi.

Hatayspor - Beşiktaş mücadelesini

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Hatayspor – Beşiktaş’ı konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Beşiktaş Mersin Stadyumu’nda Hatayspor’u mağlup etti. Mücadelenin ardından Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, maçı değerlendirirken  ayrılık sinyalleri verdi.

Volkan Demirel’in Açıklamaları

” Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçı, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok şet söylemek geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama… Beşiktaş’ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı. Büyük takım olmak başka bir şey. Çok saygı duymamız gerektiğini söyledim. Belki  çıkacakları tatil.. Maçta konsantrasyon eksiği yarattı. Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

” İstifa düşünüyormusunuz? :” sorusuna Volkan Demirel ;” Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediği gibi bakacağız.” ifadelerini kullandı.