Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Antrenörü Serdar Topraktepe, Hatayspor Maçını Değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig’in 18.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Hatayspor – Beşiktaş’ı Mersin Stadyumu’na konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş 2-1 kazandı ve galibiyet hasretine Mersin’de son verdi. Mücadeleden sonra Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar Topraktepe mücadeleyi değerlendirdi.

Serdar Topraktepe’nin Değerlendirmesi

” Hatayspor’un uzun toplarla ilerdeki oyuncularının hareketliliğiyle sonuca gitmek istediğini gördük. İkinci topları almak ve rakip defansı öne çekmek istedik. Amartey ikinci toplar, yüksek toplar için daha önce ön libero oynadığı için böyle bir karar aldık. İstediğimizi yerine getirdi.” dedi.

Beşiktaş’ın yediği golde Amertey’in hatasını olduğunu söyleyen Topraktepe;” Yediğimiz golde bir hata oldu. Bir iki günlük çalışmayla hatalar üzerine yorum yapmam yanlış olur. Hatalar olacak. Mücadele yönünden takımımız iyiydi.” dedi.

Serdar Topraktepe Irak’ın kuzeyinde şehit düşen askerlerimiz için Allah’tan rahmet diledi.

Bu maç için verilen görevin ardından 19 yaş altı takım’ın kampına döneceğini belirten Topraktepe:” Karşılaşma için yaptığımız analizde, uzun toplarla ve oradan alacakları ikinci toplarla sonuca gitmek isteyen bir Hatayspor gördük. Biz de onların defansını biraz öne çekip arkadaki boşluklardan yararlanmak istedik. Bundan da yararlandığımıza inanıyorum. Aynı zamanda ikinci toplar çok önemliydi, hepsini almaya çalıştık. Oyuna ilk girişimiz çok iyiydi. Sonlara doğru takımımız biraz yoruldu.” dedi.