Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dzeko’dan Galatasaray Paylaşımına Sert Cevap!

Trendyol Süper Lig’in 18.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe – Galatasaray’ı konuk etti. Mücadele 0-0 berabere bitti. Ancak mücadelenin tartışmalı pozisyonları hayla tartışılmaya devam ediyor.

 

Galatasaray kulübü fenerbahçe maçında yıldız oyuncuları Mauro Icardi’nin gözünün morardığı resmi paylaşarak açıkamalarda bulundu.

Galatasaray Icardi’nin resmini paylaşarak: ”Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaklar.” ifadeleri kullanıldı.

İngiliz gazetecisi olan Fabrizio Romano, Galatasaray’ın bu paylaşımını alıntıladı ve sosyal medya hesabında paylaştı. Bunun ardından Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Fabrizio Romano’nun gönderisinin altına yorum yaptı.

Edin Dzeko yaptığı yorumda: ‘‘  Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp İnstagram’a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin.” dedi.