Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSport- Fenerbahçe – Galatasaray Maçını Canlı İzleme!

Trendyol Süper Lig’in 18.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi bu akşam oynanacak.  Pazar günü oynanacak dev derbinin galibi Süper Lig’de haftayı lider olarak bitirecek. Peki Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman? Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta ? Fenerbahçe – Galatasaray maçını nereden izleyebilirim? Fenerbahçe – Galatasaray maçının hakemi kim? İşte tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig’de 18. haftada FENERBAHÇE – GALATASARAY’ı konuk edecek. Bu nefesleri kesecek olan dev maçın galibi Trendyol Süper Lig’de lider koltuğuna oturacak.

Fenerbahçe – Galatasaray Maçının Hakemi Kim?

Fenerbahçe – Galatasaray derbisini Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler’in yardımcıları ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay olacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Fenerbahçe – Galatasaray Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe

  • Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Galatasaray

  • Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe – Galatasaray derbisi bu akşam saat 19.00 Ülker Stadyumu‘nda başlayacak. Dev mücadeleyi beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsin.

FENERBAHÇE- GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!!

 

Fenerbahçe – Galatasaray Maçını Lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.