Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kilis Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu Uyuşturucudan Tutuklandı!

AKP’nin Kilis eski Millet

AKP’nin Kilis eski Millet Vekili Reşit Polat’ın danışmanlığını yapan, Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, aracında 800 gram uyuşturucu ve hassas terazi bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Kilis Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun aracında 800 gram uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirildi.

Şanlıurfa’dan Kilis’e giden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in konvoyunda yer alan araçlardan biri yolda kazaya karıştı. Kaza yapan araç, yapılan aramada 800 gram uyuşturucu çıktı. Aracı Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı ortaya çıktı.

ARAÇTA 800 GRAM UYUŞTURUCU YAKALANDI

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, geçen hafta Kilis’e gelerek toplantı düzenledi. Toplantı sonrasında Kilis’i ziyaret etti ve konvoyla birlikte Riha’ya geçiş yaptı. Konvoyda bulunan Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı araç, Kilis’e dönerken trafik kazası geçirdi. Araç, ilerleyemez duruma gelince Dilok’ta tamirciye bırakıldı. Sonrasında tamircinin bulunduğu yerden uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta yaptığı aramada 800 gram uyuşturucu, hassas terazi ve tuşlu telefon ele geçirdi.

Ahmet Zorlu savcılığın verdiği talimat üzerine Dilok’a çağırılarak ifadesi alındı. Uyuşturucu suçlamalarını reddeden Zorlu, “Benim haberim yok, araç kiralık” diye cevap verdi. Zorlu, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

AKP KİLİS ESKİ MİLLETVEKİLİ REŞİT POLAT’IN AÇIKLAMASI

AKP Kilis Eski Milletvekili Reşit Polat ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Burası küçük bir şehir, herkes birbirini tanır. Ahmet Zorlu’da AK Partili bir arkadaşımız. Eğitimci biri, ben de inanıyorum, tanıdığım kadarıyla bunu yapabilecek biri değil. Bir yanlışlık var diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.