Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de Boşanma Aşamasında Olduğu Eşini Tabancayla Öldürüp İntihara Kalkıştı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde boşanma

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini parkta tabanca ile vurarak öldürdü. Ardından aynı tabanca ile kendine de ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şüphelinin durumu kritik.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini parkta tabanca ile vurarak öldürdü. Ardından aynı tabancayla kendi kafasına ateş eden şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE PARKTA TARTIŞTIĞI EŞİNE SONRA KENDİNE SIKTI

İddiaya göre İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dün saat 18:30 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 sokak Sedat Kahraman Parkı’nda meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan Serdar K. (30) ve Gözde K. (29) parkta buluştu. Çiftler arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma esnasında Serdar K. yanında getirdiği tabanca ile parkta oturanların gözünün önünde Gözde K.’ya ateş etti. Eşi kanlar içerisinde yere yığılırken Serdar K. bu kez kendini kafasına dayadığı tabancayı ateşledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerinde bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı kontrollerde Gözde K.’nın hayatını kaybettiğini Serdar K.’nın ise yaralı olduğunu belirledi.

Durumu ağır olan Serdar K’ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Gözde K.’nın cesedi ise adli tıp morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.