Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdem Şanlı ve Deniz Işın Aşk Mı Yaşıyor?

Ünlü oyuncular Erdem Şanlı

Ünlü oyuncular Erdem Şanlı ile Deniz Işın’ın bir mekanda dudak dudağa poz vererek ilan-ı aşk ettiler.

Ateş Kuşları dizisinde Zıpkın Ateş rolü ile geniş hayranlık kitlesine ulaşan Erdem Şanlı, güzel oyuncu Deniz Işın ile aşk yaşamaya başladı. Uzun zamandır ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, dün dudak dudağa verdikleri poz ile aşklarını ilan-ı aşk etti.

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

Erdem Şanlı, 02.09.1996 ‘da İzmir’de doğdu. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a geliyor. Önce tv projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. İlk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban’ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi. Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan “Kovala” da Melis Sezen’in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Şuan da Ateş Kuşları dizisinde Zıpkın Ateş karakterini canlandırmaktadır.

DENİZ IŞIN KİMDİR?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve bu süreçte; 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Aynı zamanda, reklam filmlerinde rol alan Işın, FOX’ta yayınlanan “Her Yerde Sen” dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde yer aldı ve son olarak “Sefirin Kızı” projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un “Gece” isimli video klibinde de yer almaktadır. “Masumiyet” dizisinde İrem karakterini canlandıracaktır.