Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halil Umut Meler’in “Provokatör” İddialarına Emre Belözoğlu’nun Yanıtı!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasının ardından Halil Umut Meler’in olayla ilgili Ankargücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nu suçlamasına Belözoğlu, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim” yanıtını verdi.

Hakem Halil Umut Meler’in yumruk saldırı olayıyla ilgili Ankargücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nu suçlamasına Belözoğlu, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim” yanıtını verdi.

Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un karşılaştığı müsabakada Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasının ardından lig ertelenmişti.

Olayla ilgili hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nu suçlayarak durumu provoke ettiğini söylemişti.

“BEN 3 KEZ ÖZÜR DİLEDİM”

Komuyla ilgili açıklama yapan Belözoğlu, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemle konuştum. Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz.’ Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım” dedi.