Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nevşehir’de Ters Şeride Giren Alkollü Şoför Dehçet Saçtı! 4’ü Ağır 8 Yaralı

Nevşehir-Kayseri karayolu üzerinde otomobiliyle

Nevşehir-Kayseri karayolu üzerinde otomobiliyle ters şeritten ilerleyen alkollü şoför karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4’ü ağır 8 kişi yaralandı.

Nevşehir-Kayseri karayolunda alkollü şoförün kullandığı otomobil ters şeride daldı. Karşıdan gelen otomobil ile kafa kafa çarpışan otomobillerde bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

4’Ü AĞIR 8 KİŞİ YARALANDI

Nevşehir-Kayseri karayolu Avanos ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, iddiaya göre alkollü olan Hakan D. kullandığı otomobil ile Nevşehir-Kayseri karayolunda ters şeride girdi. Kilometrelerce ters şeritte ilerleyen Hakan D. karşıdan gelen Bayram Ö.’nün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçlarda sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada yaralanan araç şoförleri ve 6 kişi bölgedeki çeşitli hastanelere götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.