Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de Tramvay Direğine Çarpan Araç İkiye Bölündü! 1 Ölü 3 Yaralı

Eskişehir’de bir otomobil tramvaylara

Eskişehir’de bir otomobil tramvaylara elektrik akımı sağlayan katener direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikine bölünen otomobilde bulunan şoför Battal Berke Zegrek hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı 71 Evler Mahallesi’nde bir otomobil tramvaylara elektrik akımı sağlayan katener direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikine bölünen otomobilde bulunan şoför Battal Berke Zegrek hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

KETENER DİREĞİNE ÇARPTI

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı 71 Evler Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi’nde Battal Berke Zegrek hakimiyetindeki otomobil şoförün hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak tramvay yoluna girdi ve tramvaya elektrik akımı sağlayan katener direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye bölündü.

ŞOFÖR KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

Sürücü Battal Berke Zegrek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan Cihat Zegrek’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.