Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Premier Lig’inde Oynana Maçta Takım Kaptanı Kalp Krizi Geçirdi!

İngiltere Premier Lig’de mücadele

İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Bournemounth-Luton Town karşı karşıya geldi. karşılaşmasının 62. dakikasında  Luton Town kaptanı Tom Lockyer bir anda yere yığıldı. Sedye ile saha kenarına alınan kaptanın kalp krizi geçirdiği belirlendi. maç başka bir tarihe ertelendi.

İngiltere Premier Lig’in 17. haftasında oynanan Bournemounth-Luton Town karşılaşmasında Luton Town kaptanı Tom Lockyer kendini birden yere bıraktı. Kaptanın kalp krizi geçirdiği açıklandı. maç başka bir tarihe ertelendi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ BİLDİRİLDİ

İngiltere Premier Lig’in 17. haftasında oynanan Bournemounth-Luton Town karşılaşmasında skor 1-1 iken talihsiz bir olay yaşandı. Maçın 59. dakikasında Tom Lockyer kendini birden yere bıraktı. Sedye ile saha dışarısına çıkarılan 29 yaşındaki savunma oyuncusuna sağlık ekiplerinin tarafından ilk müdahale saha içerisinde yapıldıktan sonra Tom Lockyer’in kalp krizi geçirdiği bildirildi. Hakem karşılaşmayı yarıda bırakarak başka bir tarihe erteledi.

Tom Lockyer saha içerisinde ilk müdahalenin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

GEÇEN SEZON YİNE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Tom Lockyer geçen sezon mayıs ayında Coventry City ile oynadıkları Premier Lig’e yükselme play-off karşılaşmasında da yere yığılmış, hastaneye kaldırılmıştı. Kalp ameliyatı geçiren 29 yaşındaki savunma oyuncusu, sağlık durumunun düzelmesinin ardından tekrar sahalara dönüş yapmıştı.