Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolu’nun Aşağısoku Mahallesinde Silahlı Kavga! 1 Ölü, 3 Yaralı

Bolu’nun Aşağısoku Mahallesi’nde aralarında

Bolu’nun Aşağısoku Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan Kenan Ü. ve Ekrem Ü. aralarında silahlı kavga çıktı. Silahların patladığı olayda, Kenan Ü. isimli şahıs, Ekrem Ü.’ye ve 2 çocuğuna ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bolu’nun Aşağısoku mahallesinde aralarında husumet bulunan Kenan Ü. ve Ekrem Ü. arasında silahlı kavga çıktı. Silahların patladığı olayda Kenan Ü. isimli şahıs, Ekrem Ü.’ye ve 2 çocuğuna ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi yaralandı.

Bolu’nun Aşağısoku Mahallesi’nin Küçük Sanayi Sitesi’nde aralarında husumet bulunan Kenan Ü. ve Ekrem Ü. tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kenan Ü. yanında bulunan pompalı tüfekle Ekrem Ü. (46), Erhan Ü. (24) ve Ersan Ü. (23) ile olay yerinde bulunan Mehmet Osman G.’ye (17) ateş etti.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastesin’e kaldırdı.

Mermilerin isabet ettiği Erhan Ü. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ekrem Ü., Erhan Ü. ve Mehmet Osman G.’nin hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Olay sonrası olay yerinden kaçan Kenan Ü. polis ekipleri tarafından merkeze bağlı bir köyde yakalanarak gözaltına alındı.