Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’ın Maç sonu Açıklamaları!

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı Tüpraş Stadında

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı Tüpraş Stadında 3-1 yenmesinin ardından maç sonu açıklamalarında bulunan İsmail Yüksek  oyuncularını izine ayırdığını belirterek, “Normalde izin vermiyorum, pazar günü izinliler, hak ettiler” dedi.

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı deplasmanda 3-1 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımı pazar günü izine ayırdığını söyledi.

İSMAİL KARTAL’IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

“bu akşam ki maçın değerlendirmesine şöyle başlaya biliriz. Biz hafta içinden bugüne kadar bu maçı nasıl kazanırız planlarının üzerinde çalıştık, yoğunlaştık. Sezon başından beri bizim ortaya koyduğumuz bir oyun mantalitemiz var, oyun felsefemiz var. Bunu bugün  Beşiktaş’a karşı ne kadar sahada iyi bir duruşla sergileyebiliriz nasıl oyunu domine edebiliriz. Bütün çalışmamız bu yöndeydi.

Bugün de maç başından sonuna kadar oyunu domine ettik. Haklı bir galibiyet elde ettik. hem ilk devreye hem ikinci devreye baktığımız zaman rakip ceza sahasında çok fazla topla buluşuz 42 kere. Attığımız şutlar topun bizde kalma süreleri vesaire, sonuçta bugün burada biz 3 puan almak için geldik. Bunu aldığımız için çok mutluyum. Oyuncularımı çok tebrik ediyorum…

“HAK EDEREK, GÜZEL OYUNLA 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Galibiyetimizden dolayı bütün oyuncularımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Her zaman oynamak istediğimiz futbol bu. Çalıştık, konuştuk ve oyunu baştan sona domine etik. Sakatların aramıza dönmesiyle birlikte güzel bir gece geçirdik. 3 puan almak için geldik. Hak et ederek, güzel oyunla 3 puan aldığımız için çok mutluyum.

Bizim sezon başından beri oynadığımız net bir futbol var. Futbolda bazen elimizde olmayan nedenler ortaya çıkabiliyor. Aynı mevkiden sakatlıklar, orta sahada aynı mevkiden sakatlıklar…

“YOLA DEVAM EDİYORUZ”

Bazen zorlanıyoruz. Zorlandığımız dönemde 1-2 takımlar oldu. Bu ligin lideri durumundayız. Çok mutluyuz. Bu oyunumuzu, pozitif futbolcumuzu geliştirebilmek için her hafta çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte her hafta daha iyisi için yoğunlaşıyoruz. Kendimize yakışır futbolla galip geldik. Çok fazla bir şek konuşmaya gerek yok yola devam ediyoruz.

“PAZAR GÜNÜ İZİNLİLER”

İçeride bu galibiyetten sonra oyuncularım izin istediler. Normalde izin vermiyorum, pazar günü izinliler, hak ettiler. Salı günü Trnava maçıyla çalışmalara devam edeceğiz. Onlara izin veriyoruz ama bize izin yok. Ben ekibimle birlikte buradan Samandıra’ya döneceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz”