Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal İhanet İddialarına Yanıt Verdi!

Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu’nun

Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’ı aldattığı iddiaları en çok konuşulanlar arasındaydı. Söz konusu konuya Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bir eğlence mekanının çıkışında açıklama yaptı. İmirzalıoğlu açıklamasında “Biz umursamıyoruz bile. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar” derken Sinem Kobal da “Biz ciddiye almıyoruz” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’ı aldattığı haberi magazine bomba gibi düşmüş, ikiliden herhangi bir açıklama gelmemişti. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, bir eğlence mekanından çıkarken söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı. İmirzalıoğlu yaptığı açıklamada, “Biz umursamadık bile. Bir deli kuyuya bir taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşalar.” dedi.

İhanet iddialarına Sinem Kobal ise “Biz ciddiye almıyoruz” dedi.

“İŞİN ASLINI SİZ BİLİYORSUNUZ”

Eğlence mekanının çıkışında ihanet iddiaları ile ilgili açıklama yapan Kenan İmirzalıoğlu yaptığı açıklamada, “Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz umursamadık bile. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz arkadaşlar. O haber nereden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla baş edeceğiz, işin aslını siz biliyorsunuz” dedi.

İhanet iddialarıyla ilgili Sinem Kobal’da “Biz ciddiye almıyoruz böyle şeyleri” ifadelerini kullandı.