Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cevabı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İstanbul eski günlerini mumla ara hale geldi.” sözlerine yanıt olarak “Bir mum yollayım göremiyorsa artık görsün imzalasın. Bizi engellemesin” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak “İstanbul eski günleri mumla ara hale geldi.” ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu’da cevap olarak, “Bir imzayla kredisi hazır 300 metrobüs alacaktık biz. Geldiğimizin 6. ayında kredisini hazırladık hala masasında duruyor. Bir mum yollayalım göremiyorsa artık görüp imzalasın.” ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU’NUN CEVABI SERT OLDU!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İstanbul eski günleri mumla ara hale geldi” şeklindeki konuşmasına Halk TV’de katıldığı yayında yanıt verdi.

“Evinde elektrik kesik herhalde mum yakıyor yani, ben bilmiyorum elektrik kesikse milletimiz bizi şak diye görüyor yani.

Cumhurbaşkanı’dır kendileri neticede, 2023 seçimlerinde de seçildi. Başarılar diliyorum. Umarım, düşüremediği 100’de yüzlük 100’de yüz yirmilik enflasyonu düşürmeyi başarır. umut ederim, bu ülkedeki gençlerin umutsuz bir şekilde ülke dışına kaçmalarını durdurur. Umut ederim, yurtlara sığmayan ve yurtlara yerleşemeyen acı içerisinde üniversite okuyamayan gençlerin, üniversite okumasını sağlar. Umut ederim, şehirlerin talan edilmesine son verir. Umut ederim bu ülke de ne yazık ki itibarlı olamayan eksik kalan dış politikaya dair itibarlar… O kadar şey söylerim ki, ama ben üzülüyorum. Ben böyle dua ediyorum. Şunu da söylüyorum bu millet hesabını soracak.

“BİR MUM YOLLAYALIM İMZALASIN”

Mesela bir imzayla 300 milyon Euro kredisi hazır. Yani küt diye 300 tane metrobüs alacaktık biz. İnanılmaz bir metrobüs eskimesi vardı. Bizden önce yatırım yapmamışlardı. Sadece 2015’te metrobüs almışlar, onlar da 18 metrelik otobüs, metrobüs hattına uygun değil. 300 milyon Euro’luk geldiğimizin 6. ayında kredisini hazırladık, otobüs alacağız hala masasında duruyor. Lütfen bir mum yollayalım onu imzalasın. Eğer önündeki dosyayı göremiyorsa.”