Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tayargiller olarak Bilinen Tayyar ve Özlem Öz Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Sosyal medyada “Tayyargiller” olarak

Sosyal medyada “Tayyargiller” olarak bilinen ve Sosyal medya hesaplarından gösterişli paylaşımlar yapan Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya kanalından “Tayyargiller” hesabından gösterişli paylaşım yapan Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz çiftine resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, mal varlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı.

4 ŞUÇTAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama suçlarından tutuklanmasının ardından gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucu 24 Kasım tarihinde Tayyar Taylan Öz. ve Özlem Öz hakkında, resmi belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

2 HAFTA ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI

Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz 2 hafta önce yaptığı açıklamada, “Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın” ifadelerini kullanmıştı.