Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elon Musk, İsrail İle Anlaştı!

İsrail İletişim Bakanı Shlomo

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, Elon Musk’ın sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink’in Tel Aviv’in onayı olmadan Gazze’de uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Elon Musk Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakan Binyamin Netenyahu ile görüşmek için İsrail’e gitti. İsrail İletişim Bakanı Shomo Karhi, Starlink uydularının Gazze Şeridi’nde İsrail’in onayı olmadan internet sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Elon Musk Starlink uyduları konusunda İsrail ile anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Elon Musk sahibi olduğu Starlink uydularını, İsrail’den onay almadan Gazze Şeridi üzerinde uçurmayacak.

“YALNIZCA İSRAİL İLETİŞİM BAKANLIĞININ ONAYIYLA ÇALIŞTIRILACAK”

İsrail İletişim Bakanı Shomo Karhi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Elon Musk’un İsrail ziyaretinde önemli bilgiler edinmesini ve ziyaretin Yahudi halkıyla ilişkilerini geliştirmesine katkı sağlamasını umduğunu ifade ederek, “Bu önemli anlaşma sonucunda Starlink uyduları, İsrail’de Gazze Şeridi de dahil olmak üzere yalnızca İletişim Bakanlığı’nın onayıyla çalıştırılabilecek” dedi.

ELON MUSK’UN ÖNCEKİ AÇIKLAMASI!

Elon Musk daha önce yaptığı açıklamada, “Eğer Gazze’de birinin çocuğunu öldürürseniz, bir İsrailliyi öldürecek en az birkaç Hamas üyesi ortaya çıkarmış olursunuz” demişti.