Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel Seçimlerde Ak Parti İstanbul Aday Adayları Kimler?

2024 yılında gerçekleşecek olan

2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler için Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen temayül yoklaması yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 6 aday adayının müracaatlarını yaptığı açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için 6 aday adayı müracaat etti.

Siyaset kulislerinde İstanbul için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve eski Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un isimleri geçerken, İBB için 6 aday adayı müracaat yaptı.

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’in başkanlığında, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik Ak Parti İl Başkanlığınca temayül yoklaması yapıldı.

Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı konuşmasında, “Bugün İstanbul’umuzda yaklaşık 9 bin teşkilat üyemiz burada oylarını kullanacaklar ve 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde yarışa girecek olan 39 ilçe ve bir büyükşehir belediye başkan adayımız tespitinde bizlere yol gösterecek.

“6 ADAY ADAYIMIZ MÜRACAATLARINI GERÇEKLEŞTİRRİLER”

İstanbul’umuzun 39 ilçesinde 255 ilçe belediye başkan aday adayımız ve büyükşehirimiz için de 6 aday adayımız müracaatlarını gerçekleştirdiler. Genel Merkez olarak illerimiz, ilçelerimiz ve bütün yönetim kademelerimizde 31 Mart seçimlerinde en güzel, en parlak başarıyı elde etmek için çok titiz ve hassas bir çalışmayı yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.