Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Kocasını 2. Kattan Aşağı Atan Kadın Bakın Ne Dedi!

Bursa’da kocasının kendisini başkasıyla

Bursa’da kocasının kendisini başkasıyla aldattığından şüphelenen G.K. isimli kadın kocasını 2. kattan aşağı itekledi. Aşağı düşen adamın yanına elindeki bıçakla giden G.K., “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” dedi.

Bursa’da G.K. isimli kadın, kocası Y.U.’nun kendisini aldattığını iddia ederek 2. kattan pencere boşluğuna itekledi. Aşağı düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz bir şekilde duran adamın yanına elinde bıçakla giderek bir süre başında bekleyen G.K., kendisini kameraya çeken komşusuna bakarak, “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” dedi.

2. KATTAN AŞAĞI ATTI

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesinde bir apartmanda meydana gelen olayda G.K. isimli bir kadın kocası Y.U.’nun kendisini aldattığından şüphelendiğinden dolayı ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasından G.K, kocası Y.U.’yu 2. kattan aşağı. Pencereden aşağı düşen Y.U., acı içerisinde yardım isterken eşi G.K., yanına geldi.

“BEİN ALDATMANIN VEDELİ BU, ERKEK OLUN KARINIZA SAHİP ÇIKIN”

Elinde bıçakla eşinin yanında bir süre bekleyen G.K, kendisini kamera ile çeken komşusunu gördü ve “Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın” diyerek bağırdı.

ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis gönderildi. Y.U.’ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.