Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik Kazası Geçiren Mario Banlotelli Kazayla İlgili İlk Kez Açıklama Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde İtalya’da trafik

Geçtiğimiz günlerde İtalya’da trafik kazası geçiren Adana Demirspor’un yıldız oyuncusu Mario Balotelli, kazayla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Balotelli kaza anında alkollü olmadığını belirterek, ” Böyle saçmalıklardan bahsetmenin modası geçmiş zannediyordum. Hayatta var olan onca sorundan bahsetmek yerine benim hiç bir değeri olmayan kazam ön sayfalarda yer alıyor” dedi.

Adana Demirspor’un yıldız oyuncusu Mario Balotelli, geçtiğimiz günlerde sakatlığından dolayı ameliyat olmak için İtalya’ya gitmiş, otomobiliyle kaza yapmıştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan kurtulan yıldız oyuncu olayla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

“SADECE BİR ARABAYI PARÇALADIM”

Balotelli yaptığı açıklamada, “Sarhoş değildim. İnsanlar, sadece arabayla geçirdiğim kazadan bahsediyor. Böyle saçmalıklardan bahsetmenin modası geçmiş zannediyordum. Başkaları karışmış olsa ya da biri yaralansa anlarım. Sadece bir arabayı parçaladım.

Hayatta var olan onca sorundan bahsetmek yerine benim hiçbir değeri olmayan kazam ön sayfada yer alıyor” ifadelerini kullandı.