Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’da Okulu Basan Veliler, 3 Öğretmeni Darp Etti!

Şanlıurfa’da öğretmeneler gününde öğrenci

Şanlıurfa’da öğretmeneler gününde öğrenci velileri okulu basarak 3 öğretmeni dövdü. 4 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

 

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir okulda öğretmen öğrencisini yangın merdiveninden inmesi konusunda uyarısı üzerine öğrencinin velileri okulu bastı. Okul müdürünü ve 3 öğretmeni darp eden 4 kişi gözaltına alındı. Olay cep telefonu kamerasına saniye saniye kayıt edildi.

AZARLAYIP TOKAT ATTIĞINI İDDİA ETTİ

Haliliye ilçesinin Konuklu Mahallesinde bulunan bir ilkokulunda okul çıkışında öğrenci yangın merdivenini kullanmak istedi. Bunun üzerine öğretmen yangın merdivenini kullanmayarak çıkış kapısını kullanması için öğrenciyi uyardı. Eve giden öğrenci durumu ailesine kendisini azarlayıp tokat attığını söyleyerek anlattı. Olayı duyan öğrenci yakınları okulu bastı.

Okul içerisinde müdür odasına giren öğrencinin yakınları ilk önce odada bulunan öğretmenler ile tartıştı ardından öğretmenlerin üzerine giden 4 kişi oku müdürü Rıdvan Eviz ile öğretmenler, Muhammet Aksoy, Emine Polat ve Sedat Adıgüzel’i darp ederek yaraladı.

İhbar üzerine okula sağlık ekibi ve jandarma ekibi sevk edildi. Darp edilen öğretmenler ve okul müdürüne ilk müdahale olay yerinden yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Öğretmenler hastaneden taburcu olurken, 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.