Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batman’da Sel Sularına Kapılan 1 Kişi Hayatını Kaybetti 3 Çocuk Kayboldu!

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde şiddetli

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde şiddetli yağıştan oluşan sele kapılan 54 yaşındaki Lalihan Güler hayatını kaybetti. Aynı mahallede oturan 1, 3 ve 5 yaşındaki 3 kardeş sel sularına kapılarak kayboldu. Ekiplerin arama çalışmaları devam ediyor.

Batman’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış su baskılarına ve sele sebep oldu. Sele kapılan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 çocuk kayboldu. Arama çalışmaları devam ediyor.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde 1 kişinin sel sularına kapıldığı ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler ve vatandaşlar tarafından suların içerisinden çıkarılan 54 yaşındaki Lalihan Güner’in hayatını kaybettiği anlaşıldı.

7 KİŞİLİK AİLEDEN 3 ÇOCUK KAYIP

Aynı mahallede 1, 3 ve 5 yaşındaki 3 kardeşin sel sularına kapılarak kaybolduğu ihbarı üzerine arama çalışmaları başlatıldı.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yaşları 1, 3 ve 5 olan çocukları arama tarama çalışmaları devam ediyor. 7 kişilik aileden anne, baba ve 2 çocuk yaralı olarak kurtarılırken, 3 küçük çocuk 1,5 metre yükselen çamurun altında kaldı. Batman Valisi Ekrem Canalp, 3 çocuğun mahsur kaldığı bölgede incelemelerde bulunuyor.” ifadeleri kullanıldı.

Sel sularına kapılan ve mahalle sakinleri tarafından kurtarılan Ceylan Güner ve Aysın Güner Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.