Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’tan Flaş Açıklamalar !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı ALi Koç, TFF’nin sponsorluk anlaşması töreninde açıklamalarda bulundu.

ALi Koç, “2 gün önce buradaydık, 5 saat süren bir toplantı yaptık. Kulüpler Birliği tam kadro buradaydık. Konuştuğumuz konulardan biri futbolun ekonomik durumuydu ve bu durum içinden hep birlikte nasıl daha sağlıklı ekonomiye sahip olabilirizdi. Gelir ve gider tarafı var. Bir tarafı var. Bir tarafı arttırmamız lazım, bir tarafı azaltmamız lazım.”

ŞÜPHELİLER YÖNETİCİLER DEĞİL”

“Futbola baktığınız zaman, bunu birçok kez söyleyeceğim. Biz kulüp yöneticileri burada gönüllü insanlarız. Fedakarlık yapıp kulüpleri bir yere getirmeye çalışıyoruz. Karnemiz çok mu iyi, hayır değil. ama kesinlikle olağan şüpheliler yöneticiler değil. Son 5 yılda Türk dutbolunun ekonomik açıdan yaşadıklarına baktığınız zaman hiçbir kulüplerle endeksli değil. Yanlış, gereksiz transfer diyebilirsiniz ama bugün yayın gelirinin 500’den 96 milyon dolara düşmesi, vergilerin 15’ten 40’a çıkması, döviz kurunun geldiği nokta, pandemi bunların hiçbiri kulüplerin kontrolünde olan durum değil. Bunlarla Türk futbol ekonomisi sürdürülmez hale gelmiştir.”

“5 YILLIK ANLAŞMA”

“Sürdürülemez ekonomi,dış etkenlere çok daha açık hale geliyor. Bunlardan bir tanesi de illegal bahis sektörünün ciddi anlamda ilerlemesi. 5 yıllık harita yapmak üzere anlaştık. Sponsorlar da buarada çok önemli . Sponsorlarla öyle bir ortam vermeliyiz ki buraya seve seve girmelilerç Sıkıntı yaşayayım olmamalı.”

“KEŞKE BİZİM ÜLKEDE OLSA”

“Başkanımız söyledi. Ben bunu 5 yıldır Avrupa Kulüpler Birliği toplantılarında görüyorum. Sahada inanılmaz bir rekabetr, saha dışında herkes ortak. Keşke ülkemizde de olsa diyorum. İnşallah o günleride göreceğiz.”

“GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

“Sponsorların futbola gelemsi için futbol şkliminin düzelmesi gerekiyor dediniz. Bu sezon bakınca bu iklim oluşuyor mu?”

“Bu iklimin oluşması için birçok faktör var. Bunlardan bir tanesi sahadaki futbolcular. Türkiye’ye son iki senede gelen hoca, futbolcular, marka olarak, oynadıkları seviye o anlamda bir ivme kazanılmıştır. Ama o işin sadece bir parçası.Bunun televizyondaki yorumculardan, kulüpler arasındaki ilişkilerden, maçlardan söyleme kadar, şampiyonluğun gerçekten sahada kazanıldığı inancına kadar bir sürü katmanları var. Doğru yoldayız ama daha çok yolumuz var.”