Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serhat Akın Neden Vuruldu?

Eski futbolcu Serhat Akın’a

Eski futbolcu Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırı gündemdeki yerini aldı. Serhat Akın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, Serhat Akın neden vuruldu? Olay ne, ne oldu?

Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen eski futbolcu ve şuanda kariyerine futbol yotumculuğu ile devam eden Serhat Akın dün akşam ayağından vuruldu. Hadisenin kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiği merak ediliyor. Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Peki, Serhat Akın neden vuruldu? Olay ne, ne oldu? İşte ayrıntılar…

SERHAT AKIN NEDEN VURULDU?

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Program çıkışı sırasında ayaklarından vurulan Serhat Akın, saldırı sonucu yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Serhat Akın, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Program çıkışı ayaklarıma ateş ettiler, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Polis ekipleri saldırıya ilişkin soruşturma başlattı ve olayla ilgili incelemeler devam ediyor.