Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akaryakıta Gece Yarısı Okkalı Zam!

Brent petrol siyatlarında dalgalanma

Brent petrol siyatlarında dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısı motorine sessiz sedasız 90 kuruş zam gelirken, popaya yandıyan fiyat artışıyla birlikte İstanbul’da motorinin litresi 42 lira 5 kuruş, Ankara’da 43 lira 12 kuruş ve İzmir’de ise 43 lira 63 kuruştan satılıyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

MOTORİNE GECE YARISI ZAM GELDİ

Gece yarısı motorine sesiz sedasız okkalı bir zam daha geldi. Pompaya da yansıyan 90 kuruşluk fiyat artıştı sonrasında İstanbul’da motorinin litresi 42 lira 5 kuruş, Ankara’da 43 lira 12 kuruş ve İzmir’de ise 43 lira 63 kuruştan satılıyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatları, rekabet ve sebesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.