Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan 3 Bomba İsim Birden! Ocak Ayında…

Bu sezonun flaş takımlarından Beşiktaş, bomba transferler yaptı. Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista gibi birçok ismi kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, şimdi ise odağına devre arasında çevrildi. Kara Kartal o isimleri transfer etmek isyor. İşte detaylar…

Bu sezonun flaş takımlarından

Bu sezın hem Trendyol Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde başarı hedefiyle yola devam eden siyah-beyazlılar, geniş çaplı bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Takımın kritik bölgelerini, nokta atışı hamlelerle güçlendirmeye karar veren Beşiktaş’ta, 3 isim ve 3 bölge ön plana çıkıyor. Fotomaç’ın haberine göre; siyah-beyazlı kulübün öncelik verdiği pozisyonlar sol bek, orta saha ve forvet hattı olacak. Bu arada 12 yabancı sınırı bulunan Beşiktaş’ın transfer yapabilmesi için öncelikle mevcut kadrosundaki yabancı sayısını azaltması gerekecek. Bu konuda yönetim girişimlere başladı.

İLK SIRADA NICOLA ZALEWSKİ

Kara kartal, devre arası transfer dönemi için Nicola Zalewski’yi listenin ilk sırasına yazdı. Polonyalı futbolcunun oyun tarzı, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor. Kariyerine 10 numara pozisyonunda başlamış olmasına rağmen, hem sağ hem de sol kanatta hem de orta sahada oynayabilme yeteneğine sahip. Genç yıldız, Polonya Milli Takım’nda daha farklı pozisyonlarda değerlendirilebiliyor. Siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde 21 yaşındaki oyuncu için Roma’nın kapısını çalacak.

SAMBACI BEK GÜNDEMDE

Bu sezon transfer dönemini  sol bek takviyesi yapmadan kapatan Beşiktaş, ara transfer döneminde bu eksikliği gidermek için arayışlarına başladı. Her iki kanatta oynayabilen bir bek oyuncusu bakan Kara Karatal, aradığı ismi Hollanda’da buldu. Beşiktaş’ın, , PSV’de sol bek oynayan Brezilyalı Mauro Junior’ı gündemine aldığı öğrenildi. Giocanni Van Bronckhorst’un da onay verdiği 31 yaşındaki oyuncu için devre arasında bir teklif yapılacağı da gelen haberler arasında.

SADİO MANE İÇİN PUSUDA

Ayrıca, Beşiktaş Senegalli yıldız için ısrarlı bekleyişini sürdürüyor. Yaz transfer döneminin son anına kadar Mane isteğinden bir adım bile geri atmayan Beşiktaş, ara transfer döneminde de Senegalli yıldızı kadrosuna katmak için büyük çaba harcayacak. Suudi Arabistan’da mutlu olmadığı bilinen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için yönetim pusuda bekliyor. Al Nassr’da bu sezon 6 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 517 dakika süre alırken 2 asistlik skor katkısı verdi. Mane de Suudi Arabistan’daki macerasına bir nokta koymak istiyor. Gelecek tekliflere sıcak bakıyor.