Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Yerlikaya, Narin Cinayetini Soran Muhabire,”Sus” İşareti Yaptı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da katıldığı etkinliğin çıkışında “Narin cinayetiyle ilgili bir soru sormak istiyoruz?” ifadelerini kullanan muhabire “sus” işareti yaparak yanıt verdi. Programın bitişinde sorulara yanıt veren Bakan Yerlikaya bu kez “Konu adliyede bu kadar basit. Hep beraber bekliyoruz, yargı süreçlerinin tamamı şimdi onda. Hep beraber neler olacağını görecez.  Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın” açıklamasında bulundu.

Geride bıraktığımız hafta Diyarbakır’da kaybolan ve kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, küçük kızı kimin neden öldürdüğü henüz aydınlatabilinmiş değil.

BAKANDAN İLGİNÇ TEPKİ

Soruşturmayala ilgili yeni gelişmeler merakla beklenirken Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bir otelde düzenlenen programda, gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan dikkat çeken bir tepki geldi. Bakan Yerlikaya, katıldığı etkinliğin çıkışında “Narin cinayetiyle ilgili bir soru sorak istiyoruz?” ifadelerini kullanan bir muhabire “sus” işareti yaparak yanıt verdi.